Magdalenas sparrislunch

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Magdalenas sparrislunch

Enkel och snabblagad sparrislunch som är skön och smaskig. Spröd och grann sparris steks ihop med färskpotatis och toppas med ljuvlig parmesanost och rostade pinjenötter.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998

Magdalenas sparrislunch

Ingredienser

4 portioner
500 g  små potatisar, helst färskpotatisar
2 msk  olja
2   burkar sparris
salt och peppar
3 msk  pinjenötter
strimlad parmesan

Till servering

pestosås
ev rökt skinka eller spicken skinka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sparris- och svampfräs
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad sparris i apelsin/basilikadressing
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vit sparris med tryffelolja
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparris med sardellmajo och pinjenötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkrullar med sparris i pesto
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sparris med citronsmör och parmesan
Betyg 3.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga