Maddes snabba ugnsfisk

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Maddes snabba ugnsfisk

Maddes snabba ugnsfisk är en mumsig rätt full av smak. Fördela bara fräst lök och svamp i en form och lägg på skivad torskfilé toppad med basilika och riven ost som du sedan gratinerar i ugn. Avnjut din goda ugnsfisk med potatismos och sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1998

Maddes snabba ugnsfisk

Ingredienser

4 portioner
200 g  champinjoner eller champinjoner på burk (200 g färska champinjoner motsvarar 1 burk)
1/2   purjolök
1 msk  smör eller margarin
salt och peppar
600 g  torskfilé, sej eller hoki
2 msk  basilika
2 dl  riven ost (stark smak)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Jag använde Sej, kompleterade med kikärtor och serverade med skivad tomat. Mycket gott och helt GI-anpassat!

Ida

2007-10-03

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Fiskgryta med champinjoner
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskgratäng med tomatsås och grönsaker
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crêpes med skinkfyllning
Betyg 3.1 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crêpes med skink- och champinjonfyllning
Betyg 3.3 av 5.
37 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nordafrikansk couscouspanna med fisk
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga