Kvargcannelloni

Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
0
Kvargcannelloni

Ljuvliga italienska cannellonis fyllda med champinjoner, gul lök och kvarg. Toppa dina cannellonis med béchamelsås, tomatsås och parmesan. Gratinera i ugnen och servera tillsammans med en god sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006

Kvargcannelloni

Ingredienser

4 portioner
100 g champinjoner
1 finhackad gul lök
smör
salt
peppar
basilika
250 g kvarg
1 paket färska lasagneplattor (à ca 200 g)
1/2 dl béchamelsås eller citronsås till botten
1 dl béchamelsås att toppa med
1 dl färdig tomatsås
2 msk riven parmesan

Tillbehör

sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lasagne med kassler och timjan
Betyg 2.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kräftcannelloni
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Aubergine- och pastalåda med chorizo
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lasagne med kvarg
Betyg 2.9 av 5.
40 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Paprikalasagne med charkuterier
Betyg 3.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lasagne "moussaka" med aubergine och mozzarella
Betyg 4.1 av 5.
28 personer har röstat
Under 60 min att tillaga