Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Kvargcannelloni

Ljuvliga italienska cannellonis fyllda med champinjoner, gul lök och kvarg. Toppa dina cannellonis med béchamelsås, tomatsås och parmesan. Gratinera i ugnen och servera tillsammans med en god sallad.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skölj och skiva champinjonerna, finhacka löken.
  3. Stek lök och svamp i smör i en stekpanna. Krydda med salt, peppar och basilika. Blanda ner kvarg.
  4. Fördela på lasagneplattorna och rulla ihop.
  5. Häll bechamelsås eller citronsås i botten på en ugnssäker form. Lägg rullarna ovanpå.
  6. Toppa med bechamelsås, färdig tomatsås och parmesan.
  7. Gratinera i 10-15 minuter.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 100 g champinjoner
  • 1 finhackad gul lök
  • smör
  • salt och peppar
  • basilika
  • 250 g kvarg
  • 1 paket färska lasagneplattor (à ca 200 g)
  • 1/2 dl bechamelsås eller citronsås till botten
  • 1 dl bechamelsås att toppa med
  • 1 dl färdig tomatsås
  • 2 msk riven parmesanost
Tillbehör
  • sallad
Lägg till i inköpslistan