Lyxsnittar med hummer och löjrom

Betyg 3.8 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Lyxsnittar med hummer och löjrom

Förbered den mixade krämen av kokt blomkål, gräddmjölk samt crème fraiche före du skär hummerköttet i bitar och ställer allt kallt. Bygg ihop de granna lyxsnittarna av crostini med rumsvarm blomkålskräm, hummer och löjrom just före servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Lyxsnittar med hummer och löjrom

Ingredienser

6 portioner
1/2 blomkålshuvud (à 800 g)
2 1/2 dl mjölk
2 1/2 dl vispgrädde
1/2 dl crème fraiche
1 påse crostini (à 120 g)
salt
vitpeppar

Garnering

1 fryst, tinad hummer (à 300 g)
80 g löjrom eller annan rom
dillvippa och persilja till garnering

Gör så här

00:15:00
Går att förbered hit.Vid servering:

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • vi hade en gäst som inte tycker om blomkål. det var den gästen som sänkte betyget till fyra. Det var ändå så att kombinationen var mycket delikat. vi hade den rekommenderade drycken till. Mycket gott.

    Inger

Testa liknande recept

  • Naturell hummer
    Betyg 3.1 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crème ninon med hummerröra
    Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad hummer
    Betyg 1.8 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lobster roll med brioche
    Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crostini med avokado och ädelost
    Betyg 3.5 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad