Lyxiga kräftrolls

Lyxiga kräftrolls till kräftskivan, helgmiddagen eller sommarens sista trädgårdsmingel: saftiga briochebröd fyllda med en himmelsk röra av kräftstjärtar, selleri och majonnäs är en sann stämningshöjare oavsett tillfälle.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2024

Ingredienser
4 portioner
1 förp kräftstjärtar i lake (à 360 g)
2 finhackade selleristjälkar
1 1/2 dl majonnäs
1/2 krm cayennepeppar
2 tsk worcestershiresås
1/2 msk finhackad dill
1/2 msk färskpressad citronjuice
2 krm salt
1 krm svartpeppar
2/3 briochebröd (à 400 g, limpa)
2 msk smör
1 msk finhackad gräslök
Till servering
saltade chips
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2163 KJ / 516 kCal
Fett36 g
Salt3.2 g
Kolhydrater34 g
Protein14 g
Kommentarer
2 stSÅ gott och enkelt att röra ihop. Har gjort dessa både som lite större snittar till bjudning, och som middag till mig och sambon.
Jessica
Oj, vad gott. Jag använde ICA selection brioche och det blev galet gott!!!
Pernilla