Lyxig ostpaj
Varför bara välja en sorts ost när man kan välja tre? I denna smakrika ostpaj förenas gruyére eller cheddar, ädelost och parmesan till en sagolik enhet. Toppen på buffén!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012
Ingredienser
20 portioner
300 g smör
7 dl vetemjöl
2 ägg
Fyllning
300 g lagrad ost (t ex gruyère eller cheddar)
200 g parmesan
300 g ädelost eller gorgonzola
4 dl crème fraiche
8 ägg
4 dl vispgrädde
1 1/2 tsk salt
2 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket god! Passar perfekt att servera löjrom, rödlök och crème fraîche till.
Jenny
2013-01-26Hej Britt-Marie: Det går jättbra att halvera receptet då.
Redaktionen
2012-05-22om man ska göra pajerna i vanlig pajform räcker det med att halvera receptet ?????
Britt-marie
2012-05-15