Ädelostpaj
En paj är alltid lika uppskattad och denna smakrika ädelostpaj är inget undantag. Till fyllning i pajen använder du krispig paprika och mjuk ädelost som täcks med en äggstanning på crème fraiche innan gräddning.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 1997
Ingredienser
8 portioner
150 g smör
3 1/2 dl vetemjöl
2 msk kallt vatten
Fyllning
1 röd paprika
ca 140 g ädelost
3 ägg
3 dl crème fraiche
grovmalen svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så god paj! Jag bytte ut paprikan mot broccoli samt toppade pajen med knaperstekt bacon. Rekommenderar 👌🏼
Julina
2022-04-04Mycket enkelt och gott recept. Rekommenderas varmt.
Liv
2021-03-19Lätt att göra och mycket god. 😋👍🏼
Eva
2020-07-04