Lumaconi med ragu på aubergine och rosmarin

Betyg 3.7 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lumaconi med ragu på aubergine och rosmarin

Servera läcker lumaconipasta till middag med himmelskt god ragu. Hackad rosmarin kokas upp tillsammans med fräst lök och aubergine innan strimlad ryggbiff vänds ner och får smak av söt honung och tomat. En otroligt god maträtt som går hem hos de flesta. Hoppas det smakar!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2017

Lumaconi med ragu på aubergine och rosmarin

Ingredienser

4 portioner
1 rödlök
1 aubergine
ca 500 g strimlad ryggbiff
2 msk olivolja
salt
peppar
1 msk tomatpuré
1 vitlöksklyfta
1/2 kruka rosmarin
1 dl vitt matlagningsvin
1/2 msk honung
1 burk hela plommontomater (à 400 g)
2 dl vatten
4 port pasta (gärna lumaconi)

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2146 KJ / 513 kCal
Fett13 g
Salt3 g
Kolhydrater57 g
Protein37 g

Testa liknande recept

  • Ryggbiff i ugn
    Betyg 4.3 av 5.118 personer har röstat
    Receptet har 19 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad ryggbiff
    Betyg 3.7 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta med soltorkad tomat och saffran
    Betyg 3.9 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lumaconi med ryggbiff och tomat
    Betyg 3.7 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad