Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Lufttorkad skinka med krispig rabarber

Blanda ihop rivna bitar av lufttorkad skinka och hyvlade remsor rabarber och selleri. Toppa med peppar, citronjuice, olja och dill före du ställer fram din lufttorkade skinka med krispig rabarber på buffén.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj och ansa selleri och rabarber. Hyvla remsor med potatisskalare.
  2. Riv skinkan i mindre bitar och blanda med sellerin och rabarbern.
  3. Lägg upp på serveringsfat. Plocka dillen och strö över. Ringla över olivolja och citronjuice. Krydda med svartpeppar. Servera.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 10
  • 300 g stjälkselleri
  • 300 g rabarber
  • 30 skivor lufttorkad skinka
  • 1 knippe dill
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk färskpressad citronjuice
  • svartpeppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 405 kJ / 94 kCal
Läs mer om näringsvärden