Lufttorkad skinka med krispig rabarber

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Lufttorkad skinka med krispig rabarber

Blanda ihop rivna bitar av lufttorkad skinka och hyvlade remsor rabarber och selleri. Toppa med peppar, citronjuice, olja och dill före du ställer fram din lufttorkade skinka med krispig rabarber på buffén.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008

Lufttorkad skinka med krispig rabarber

Ingredienser

10 portioner
300 g  stjälkselleri
300 g  rabarber
30   skivor lufttorkad skinka
1   knippe dill
2 msk  olivolja
2 msk  färskpressad citronjuice
svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi405 KJ / 94 kCal

Testa liknande recept

Fransk rabarbermarmelad
Betyg 4 av 5.
133 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarbersnaps
Betyg 4.6 av 5.
73 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarber i huvudrollen
Betyg 2.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rabarbersirap
Betyg 4.4 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Honungsglaserad stjälkselleri
Betyg 4.2 av 5.
30 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordgubbs- och rabarbermarmelad med vanilj
Betyg 4.1 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga