Lufttorkad skinka med krispig rabarber

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lufttorkad skinka med krispig rabarber

Blanda ihop rivna bitar av lufttorkad skinka och hyvlade remsor rabarber och selleri. Toppa med peppar, citronjuice, olja och dill före du ställer fram din lufttorkade skinka med krispig rabarber på buffén.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008

Lufttorkad skinka med krispig rabarber

Ingredienser

10 portioner
300 g stjälkselleri
300 g rabarber
30 skivor lufttorkad skinka
1 knippe dill
2 msk olivolja
2 msk färskpressad citronjuice
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi405 KJ / 94 kCal

Testa liknande recept

  • Fransk rabarbermarmelad
    Betyg 4.1 av 5.149 personer har röstat
    Receptet har 36 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarbersnaps
    Betyg 4.5 av 5.95 personer har röstat
    Receptet har 32 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rabarbersirap
    Betyg 4.5 av 5.125 personer har röstat
    Receptet har 54 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rabarbercurd
    Betyg 3.5 av 5.91 personer har röstat
    Receptet har 16 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarbersylt med jordgubbar
    Betyg 2.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad