Lufttorkad skinka med ädelost och tranbär

Betyg 4.7 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Lufttorkad skinka med ädelost och tranbär

Lufttorkad skinka, serrano eller prosciutto serveras tillsammans med smulad ädelost, mandel och torkade tranbär. Lätt fixat och väldigt gott! En perfekt sista-minuten-rätt som passar till både glöggfest och självaste julafton.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Lufttorkad skinka med ädelost och tranbär

Ingredienser

6 portioner
12 skivor lufttorkad serranoskinka eller prosciutto
olivolja
100 g ädelost
3/4 dl hackad mandel
3/4 dl torkade tranbär

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Enkelt och så gott!

    Ulla

  • Underbart gott!

    Hanna

Näringsvärde per portion

Energi880 KJ / 210 kCal
Fett14 g
Salt1 g
Kolhydrater10 g
Protein12 g

Testa liknande recept

  • 5 minuterskola
    Betyg 4.4 av 5.576 personer har röstat
    Receptet har 50 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Smörkola
    Betyg 3.8 av 5.706 personer har röstat
    Receptet har 27 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brynt smörkola
    Betyg 4.6 av 5.250 personer har röstat
    Receptet har 48 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Saffranskola med havssalt
    Betyg 4.6 av 5.174 personer har röstat
    Receptet har 44 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad