Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Lövbiffwok med ris

Lövbiffwok med spännande asiatiska smaker. Squash, paprika och rödlök steks för att sen blandas med lövbiffen. Kajennpeppar bidrar till hetta, och rostade sesamfrön blir pricken över i! Servera med ris och sojasås.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka riset enligt förpackningens anvisning.
  2. Skala och skiva löken. Skölj paprika och squash. Kärna ur och strimla paprika och skär squash i halvmånar. Strimla lövbiffen.
  3. Stek köttet i olja ca 3 minuter under omrörning. Blanda i grönsakerna och fortsätt att steka några minuter. Krydda med salt och kajennpeppar.
  4. Strö över sesamfrön. 
  5. Till servering: Servera med ris och sojasås.

För alla

Fri från: ägg, laktos, mjölkprotein och gluten.

Tips

Byt ut paprikan mot strimlade morötter.

Gröna tipset: Byt ut köttet mot kokta kikärter eller bönor och buljongen mot vegetarisk buljong.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port jasminris
  • 1 rödlök
  • 1 paprika
  • 1 squash
  • 400 g lövbiff
  • 1 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm kajennpeppar
  • 1 msk rostade sesamfrön
Till servering
  • sojasås
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1630 kJ / 390 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden