Lövbiffwok med ris

7
0
Lövbiffwok med ris

Lövbiffwok med spännande asiatiska smaker. Squash, paprika och rödlök steks för att sen blandas med lövbiffen. Kajennpeppar bidrar till hetta, och rostade sesamfrön blir pricken över i! Servera med ris och sojasås.

Lövbiffwok med ris

Ingredienser

4 portioner
4 port jasminris
1 rödlök
1 paprika
1 squash
400 g lövbiff
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 msk rostade sesamfrön

Till servering

sojasås

För alla

Fri från: ägg, laktos, mjölkprotein och gluten.

Gör så här

Tips

Byt ut paprikan mot strimlade morötter.

Gröna tipset: Byt ut köttet mot kokta kikärter eller bönor och buljongen mot vegetarisk buljong.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1630 KJ / 390 kCal
Fett 0 g
Läs mer om näringsvärden