Lövbiffwok med ris

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
0
Lövbiffwok med ris

Lövbiffwok med spännande asiatiska smaker. Squash, paprika och rödlök steks för att sen blandas med lövbiffen. Kajennpeppar bidrar till hetta, och rostade sesamfrön blir pricken över i! Servera med ris och sojasås.

Lövbiffwok med ris

Ingredienser

4 portioner
4   port jasminris
1   rödlök
1   paprika
1   squash
400 g  lövbiff
1 msk  olja
1 tsk  salt
1 krm  kajennpeppar
1 msk  rostade sesamfrön

Till servering

sojasås

För alla

Fri från: ägg, laktos, mjölkprotein och gluten.

Gör så här

Tips

Byt ut paprikan mot strimlade morötter.

Gröna tipset: Byt ut köttet mot kokta kikärter eller bönor och buljongen mot vegetarisk buljong.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1630 KJ / 390 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Het lövbiff med ingefära och soja
Betyg 4.2 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Teriyakibiff med sesamstekt haricots verts
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kryddig lövbiff med rädissallad
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Het Thaibiff
Betyg 4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Biff med mangosalsa
Betyg 3.1 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Het lövbiff med ingefära och ananas
Betyg 3.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga