Lövbiffwok med ris
Lövbiffwok med spännande asiatiska smaker. Squash, paprika och rödlök steks för att sen blandas med lövbiffen. Kajennpeppar bidrar till hetta, och rostade sesamfrön blir pricken över i! Servera med ris och sojasås.
Ingredienser
4 portioner
4 port jasminris
1 rödlök
1 paprika
1 squash
400 g lövbiff
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 msk rostade sesamfrön
Till servering
sojasås
För alla
Fri från: ägg, laktos, mjölkprotein och gluten.
Gör så här
Tips
Byt ut paprikan mot strimlade morötter.
Gröna tipset: Byt ut köttet mot kokta kikärter eller bönor och buljongen mot vegetarisk buljong.
Gröna tipset: Byt ut köttet mot kokta kikärter eller bönor och buljongen mot vegetarisk buljong.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1630 KJ / 390 kCal
Fett0 g
Kommentarer