Lök- & fänkålssoppa

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Lök- & fänkålssoppa

Förtjusande rotsakssoppa med höstiga smaker. Lök- och fänkålssoppan har smaker av timjan och lagerblad. Riv parmesanost och strö över vid servering tillsammans med brödkrutonger.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Lök- & fänkålssoppa

Ingredienser

4 portioner
2   stora gula lökar
1 msk  olivolja
1   stor fänkål
9 dl  kycklingbuljong (konc fond/tärning + vatten)
1 tsk  torkad timjan
2   lagerblad
salt
vitpeppar
brödkrutonger
riven parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi710 KJ / 170 kCal
Fett7 g

Testa liknande recept

Vårgrön soppa med ägg
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Rödspätta med fänkål och ärter
Betyg 2.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lakritspiff- Juice på apelsin och fänkål
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rökt fänkål och spenat
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lakritsaktigt- Juice med smak av fänkål
Betyg 3.2 av 5.
54 personer har röstat
Under 15 min att tillaga