Löjromssill med vörtsmulor

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Löjromssill med vörtsmulor

Löjromssill med vörtsmulor är ett härligt sätt att servera favoriten sill på. Lägg sillen på ett fat och fördela crème fraiche och gräslök och löjrom över den. Strö över stekta smulor från vörtbröd och servera.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Löjromssill med vörtsmulor

Ingredienser

8 portioner
1 skiva vörtbröd eller kavring
1 msk smör
400 g matjessill (i bitar)
2 dl lätt crème fraiche
1/2 dl hackad gräslök
1 dl löjrom (1 dl löjrom motsvarar ca 100 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Potatiskaka med matjessill och rom
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rund med sälta, smörgåstårta
    Betyg 3 av 5.124 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjes på amandine med kaviarcrème
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Matjesill med brynt smör och rom
    Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessill med lök och kaviargrädde
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessallad
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad