Löjroms-solöga

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Löjroms-solöga

Löjroms-solöga är fantastiskt god som förrätt eller ett lyxigt inslag på buffébordet till påsk. Lägg upp ingredienserna i en krans på assietten med löjrom och äggula i mitten - som ett solöga! Servera med rostat bröd och njut.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

Löjroms-solöga

Ingredienser

4 portioner
6 msk  löjrom eller sikrom
4   äggulor
2   rödlökar
1/2   knippa persilja
1/2   salladshuvud
2 msk  kapris
rostat bröd eller finn crisp till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

Perfektoch gott.

Per

2017-05-23

Testa liknande recept

Stá Spiritos sallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Honungstekt kyckling med salsa verde
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Käringöbakelse
Betyg 4.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krispig laxsida med oliver och kapris
Betyg 4.6 av 5.
30 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonnatosås
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chawanmushi – Japansk äggkräm
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga