Löjroms-solöga

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Löjroms-solöga

Löjroms-solöga är fantastiskt god som förrätt eller ett lyxigt inslag på buffébordet till påsk. Lägg upp ingredienserna i en krans på assietten med löjrom och äggula i mitten - som ett solöga! Servera med rostat bröd och njut.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

Löjroms-solöga

Ingredienser

4 portioner
6 msk  löjrom eller sikrom
4   äggulor
2   rödlökar
1/2   knippa persilja
1/2   salladshuvud
2 msk  kapris
rostat bröd eller finn crisp till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

Perfektoch gott.

Per

2017-05-23

Testa liknande recept

Stá Spiritos sallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Käringöbakelse
Betyg 4.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dill- och kaprissill
Betyg 3 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Picklessalsa
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chawanmushi – Japansk äggkräm
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gubbröra
Betyg 2.2 av 5.
95 personer har röstat
Under 30 min att tillaga