Krispig laxsida med oliver och kapris

18
8
Krispig laxsida med oliver och kapris

Servera laxsida i ugn med ett krispigt täcke av panko smaksatt med vitlök, kapris, oliver, nötter och persilja. Vacker och god lax perfekt att servera på buffé-bordet till påsk.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2022

Krispig laxsida med oliver och kapris

Ingredienser

6 portioner
1 hel laxsida (à ca 1 kg)
2 msk dijonsenap
2 1/2 dl panko (asiatiskt ströbröd)
1 riven vitlöksklyfta
3 msk kapris
10 hackade gröna oliver
3 msk pinjenötter
1/2 dl hackad persilja
1/2 dl olivolja
1 citron
salt
svartpeppar

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt panko mot glutenfritt ströbröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentarer

Cecilia

2022-04-23

Superlätt och god till mina bridge damer

Eva

2022-04-15

Gjorde sparrissalladen m basilikadressingen till och även en potatissallad m färskpotatis, ruccola, soltorkade tomater i olja, parmesan samt vinägrett. Så himla gott!

Anders

2022-04-05

Enkelt och väldigt gott!