Krispig laxsida med oliver och kapris

Servera laxsida i ugn med ett krispigt täcke av panko smaksatt med vitlök, kapris, oliver, nötter och persilja. Vacker och god lax perfekt att servera på buffé-bordet till påsk.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2022

Ingredienser
6 portioner
1 hel laxsida (à ca 1 kg)
2 msk dijonsenap
2 1/2 dl panko (asiatiskt ströbröd)
1 riven vitlöksklyfta
3 msk kapris
10 hackade gröna oliver
3 msk pinjenötter
1/2 dl hackad persilja
1/2 dl olivolja
1 citron
salt
svartpeppar
Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Enkelt och vansinnigt gott!
Lena
2025-02-23Servera till?
Kicki
2025-02-05Hej Kicki! Varför inte en krämig potatissallad? Så får du potatis och sås i ett? Och sen en härlig grönsallad till. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2025-02-07Väldigt god laxrätt !! Den här kommer jag att göra flera gånger
Anna
2024-04-01