Käringöbakelse

18
10
Käringöbakelse

Utsökta och lyxiga Käringöbakelser med en fräsch smak av räkor, dill, majonnäs och som garnering löjrom, persilja och citron. Enkla och lättillverkade bakelser som passar utmärkt till förrätt vid alla festliga tillfällen.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Käringöbakelse

Ingredienser

4 portioner
200 g skalade räkor
1 rödlök
1/2 dl finhackad dill
1 dl majonnäs
16 skivor vitt bröd (i rundlar)

Garnering

lite majonnäs
1 dl finhackad persilja
100 g löjrom (eller sikrom)
1 citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentarer

Mona

2021-10-06

Lyxigt goda och enkla att göra.

Lars

2013-12-30

Enkelt, snabbt och jättegott!

Josefin

2008-01-03

Supersmarrig förrätt som var med på nyårsmiddagen i år, och säkert nästa år med ;)