Käringöbakelse
Utsökta och lyxiga Käringöbakelser med en fräsch smak av räkor, dill, majonnäs och som garnering löjrom, persilja och citron. Enkla och lättillverkade bakelser som passar utmärkt till förrätt vid alla festliga tillfällen.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002
Ingredienser
4 portioner
200 g skalade räkor
1 rödlök
1/2 dl finhackad dill
1 dl majonnäs
16 skivor vitt bröd (i rundlar)
Garnering
lite majonnäs
1 dl finhackad persilja
100 g löjrom (eller sikrom)
1 citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lite krångligare än vanlig skagenröra toast, men mer smakrik och den gick hem hos oss. Det svåraste momentet var att täcka den med persilja. Många av gästerna tog bort persiljan, det blev för mycket.
Rebecca
2023-03-08Lyxigt goda och enkla att göra.
Mona
2021-10-06Enkelt, snabbt och jättegott!
Lars
2013-12-30