Lobster roll med brioche

Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Lobster roll med brioche

Lobster roll är lyxig men enkel förrätt när den är som bäst där hummer, selleri och majonnäs utgör fyllningen i ett rostat brioche-korvbröd. Avsluta med att skeda över brynt smör och servera med citronklyftor.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2021

Lobster roll med brioche

Ingredienser

6 portioner
3 kokta humrar (à ca 500 g)
1/2 selleristjälk
salt
75 g smör
6 bricohe korvbröd
1/2 dl majonnäs

Till servering

citronklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Hyfsat recept ändå. Om man köper färdigkokt hummer så kan den vara ganska saltad som den är. Rekommenderas att ta det väldigt försiktigt med extra saltning. Gott men man äter upp alldeles för snabbt! 🦞🤩 /Oscar

    Ida

  • Snälla ge mig en kokt m räksallad. Hummer å skumpa är ett bättre alternativ ( korvbröd).

    Christina

Testa liknande recept

  • Naturell hummer
    Betyg 3.1 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Shrimp roll i korvbröd
    Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad hummer
    Betyg 1.8 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gratinerad hummer med Västerbottensost
    Betyg 4.3 av 5.171 personer har röstat
    Receptet har 35 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad