Ljummen vårprimörssallad med halloumi, kalkon och dragonsås
En ljummen vårprimörssallad med halloumi, kalkon och dragonsås som känns lyxig och är mättande. Potatis och bulgur blandas med stekt halloumiost, rökta kalkonstavar, rödlök, avokado och söta coctailtomater. Ringla över dragonsåsen före servering.
Ingredienser
4 portioner
Sallad
4 dl kokt bulgur
4 nykokta potatisar i tärningar
16 cocktailtomater delade i kvartar
1 ask bladspenat (à ca 70 g)
1 rödlök hackad
400 g rökt kalkon i stavar
1 avokado urgröpt och tärnad
salt
peppar
250 g tärnad halloumi
1 msk olivolja
Dragonsås
1 msk hackade dragonblad
2 dl crème fraiche
1 msk dijonsenap
1 msk flytande honung
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer