Ljummen potatissallad med fläsk och körsbär
![Ljummen potatissallad med fläsk och körsbär](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63469/cf_259/ljummen_potatissallad_med_flask_och_korsbar.jpg)
Comfort food för sommarsjälar är denna matiga potatissallad som serveras ljummen med salt, varmrökt sidfläsk och söta körsbär. Gott som ensamrätt eller grilltillbehör.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012
![Ljummen potatissallad med fläsk och körsbär](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63469/cf_259/ljummen_potatissallad_med_flask_och_korsbar.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g fast potatis (gärna amandine)
2 gula lökar
250 g varmrökt sidfläsk
300 g urkärnade körsbär
3 kvistar rosmarin
1/2 påse rucola (à ca 30 g)
1 tsk salt
2 krm peppar
2 msk rapsolja
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer