Ljummen pastasallad med varmrökt lax

Ett snabblagat och utsökt recept på ljummen pastasallad med varmrökt lax. Du gör det av bland annat pasta, sockerärter, citron, honung, fisk och salladslökar. Enkelt och gott!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2009

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stJättegott och dressingen gjorde allt enligt mig! Hade ej salladslök hemma men gräslök- funkade bra,
Marit
Enkelt att göra! Tillsatte sparris i rätten och mina gäster blev mätta och glada!
Sofia
Lite lågt räknat med 300g lax på fyra personer. Skulle säga att det behöver dubblas
Simon
Hej Simon! Ursäkta sent svar. Tack för din kommentar. Våra kockar har nu sett över receptet och vi har ökat mängden lax till 400 g. Vi har även ändrat mängden pasta från 300 g till 4 portioner. Hoppas att du gillar pastasalladen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Citron och Dijonsenap är ingen bra kombination. Antingen Dijonsenap, vinäger och olivolja eller citron och olivolja. Saft och skal av 1/2 citron blir lagom till det här receptet. Honung och apelsinsaft tillför ingenting, så det hoppar vi över.
Bo arne
går ej att äta tror det var dijonen(som bara tillverkas i france) ihop med honungen som förstörde rätten
Janne
Nä, jag är ledsen. Detta blev ingen höjdare alls. Det såg väldigt gott ut, men luktade illa och smakade tyvärr sämre... Men alla recept kan inte vara goda eller passa alla! Jag tror det var kombinationen smakfull olivolja, honung och utländsk dijon som var den utlösade faktorn
Johan
Roligt med potatissallad som inte innehåller potatis....
Desireé