Köttfärspuckar med varm potatissallad

1
2
Köttfärspuckar med varm potatissallad

Ett matigt recept på köttfärspuckar med smak av taco som du serverar med en varm potatissallad. Du gör biffarna av bland annat grädde, nötfärs och tacokrydda. Servera med en fräsch sallad av potatis och rädisor!

Köttfärspuckar med varm potatissallad

Ingredienser

4 portioner
1 ägg
1 dl havregryn
1 dl vispgrädde
500 g nötfärs
1 påse tacokrydda
smör eller margarin till stekning

Potatissallad

800 g potatis, gärna färskpotatis
7 rädisor
3 salladslökar eller purjolök (3 salladslökar motsvarar 1 liten purjolök)
100 g sockerärtor
1/2 dl vinäger
1/2 dl olja
1 msk flytande honung
1/2 dl hackad persilja
1/2 tsk salt
2 krm peppar

För alla

Läs noga innehållsförteckningen på tacokryddan.
Gör glutenfri: använd s k ren havre.
Gör laktosfri: använd laktosfri vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: använd havre- eller sojabaserad grädde.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Anna

2014-06-03

Alla njöt och ville ha mer!

Laila

2010-03-27

Detta är absolut min favoriträtt. Underbart gott, har bjudit på detta många gånger och alla är överförtjusta.