Köttfärspuckar med varm potatissallad
Ett matigt recept på köttfärspuckar med smak av taco som du serverar med en varm potatissallad. Du gör biffarna av bland annat grädde, nötfärs och tacokrydda. Servera med en fräsch sallad av potatis och rädisor!
Ingredienser
4 portioner
1 ägg
1 dl havregryn
1 dl vispgrädde
500 g nötfärs
1 påse tacokrydda
smör eller margarin till stekning
Potatissallad
800 g potatis, gärna färskpotatis
7 rädisor
3 salladslökar eller purjolök (3 salladslökar motsvarar 1 liten purjolök)
100 g sockerärtor
1/2 dl vinäger
1/2 dl olja
1 msk flytande honung
1/2 dl hackad persilja
1/2 tsk salt
2 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Alla njöt och ville ha mer!
Anna
2014-06-03Detta är absolut min favoriträtt. Underbart gott, har bjudit på detta många gånger och alla är överförtjusta.
Laila
2010-03-27