Lis dippsås

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lis dippsås

Ett smaskigt recept på en enkelt blandad dipsås till vardags eller fest får du här från Li. Crème fraiche, ingefära och vitlök känns igen, nytt för denna gång blir mirin, en alkoholfri sake som ger sötma åt dippen.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2004

Lis dippsås

Ingredienser

2 dl
1 burk lätt crème fraiche
2 - 2 1/2 cm finhackad färsk ingefära
2 - 2 1/2 pressade vitlöksklyftor
1 - 1 1/2 tsk mirin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Tomat- och ingefärssill
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Berberegravad lax
    Betyg 3.1 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödbetsfräs i pitabröd
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Skaldjur med två dipsåser
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bläckfisk med sesam och ingefära
    Betyg 2.9 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Het skinkpasta
    Betyg 2.6 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad