Lis dippsås

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lis dippsås

Ett smaskigt recept på en enkelt blandad dipsås till vardags eller fest får du här från Li. Crème fraiche, ingefära och vitlök känns igen, nytt för denna gång blir mirin, en alkoholfri sake som ger sötma åt dippen.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2004

Lis dippsås

Ingredienser

2 dl
1 burk lätt crème fraiche
2 - 2 1/2 cm finhackad färsk ingefära
2 - 2 1/2 pressade vitlöksklyftor
1 - 1 1/2 tsk mirin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Berberegravad lax
Betyg 3.1 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödbetsfräs i pitabröd
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vårrulle med bönsallad och sesamdipp
Betyg 3.2 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ingefärscrisp med ädeldipp
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Skaldjur med två dipsåser
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bläckfisk med sesam och ingefära
Betyg 2.9 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad