Skaldjur med två dipsåser

Förgyll din skaldjursfrossa med två spännande och aromatiska dipsåser; asiatisk ingefärsdip och dill- och honungsdip. Båda dipperna är smakrika, krämiga och gör sig exemplariskt till skaldjuren. Måste testas!

Ingredienser
8 portioner
skaldjur (efter tycke och smak. t ex kräftor, räkor, hummer eller krabba. Beräkna 300-500 g skaldjur/pers)
Asiatisk ingefärsdip
4 dl matlagningsyoghurt
3 msk riven ingefära
rivet skal av 1 lime
2 msk råsocker
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
Dill- och honungsdipp
1 knippe dill
2 msk honung
2 msk senap
1 msk fransk senap
4 dl lätt crème fraiche
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
Gör så här
02:00:00
02:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Båda dipperna blev grymt uppskattade när vi bjöd på skaldjursfrossa. Den asiatiska har vi gjort flera gånger till allt möjligt.
Synnöve
2007-11-01Den asiatiska ingefärsdippen är sagolik. Dill- och honungsdipen tycker jag blir lite för lös
Magnus
2005-08-29