Rostade rotfrukter blir grund till en mättande sallad. Med kokta linser och fetaost är linssalladen en perfekt vardagsmiddag. Ringla över en smakrik pesto vid servering.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2018
Kontrollera noga innehållet i peston.
Fri från gluten men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost/salladsost.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym (kan finnas i peston).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt god, saknar dock förslag på frön i receptet. Nu fick jag köra på eget bevåg med pumpa och solros samt lite linfrön. Det funkade bra. Toppade min portion med russin, det blev bra och god brytning.
Leif
2021-06-03Hej Leif! Tack för din kommentar och vad kul att höra att du gillade salladen! Det är precis vad vi hade använt vid provlagning, pumpa- och solrosfrön. Vi har nu lagt till det som förslag i receptet. Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-06-03Rotfrukter gott med palsternackor och gulbetor. Toppa med ett äpple.
Julia
2021-01-03