Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Linsdipp

Linsdipp är en lättlagad liten röra på röda linser, vitlök och sambal oelek som är gott till sallader, bröd och kötträtter. Låt svalna i kylen innan servering.

Detta är ett recept från Buffé nr 8, 2003
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 sats portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka linserna i vatten och buljong tills de mosar sig, ca 12 minuter.
  2. Låt det svalna och smaksätt med olivolja, vitlök och sambal oelek. Gott till det mesta från bröd till grönsaker.

För alla

Kotrollera innehållet i bjuljongen.
Fri från: gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Ingredienser

Portioner: 1 sats
  • 1 dl röda linser
  • 2 dl vatten
  • 1/2 grönsaksbuljongtärning
  • 1 msk olivolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 - 1 1/2 krm sambal oelek
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer