Linnéas prickiga soppa
Krämig och snabblagad soppa som kan serveras varm eller ljummen. Mixa potatis och purjolök till en len puré innan du blandar i crème fraiche och gräslök. Soppan blir mild med en fräsch smak av gräslök.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 1998
Ingredienser
4 portioner
4 potatisar
1 purjolök
1 l grönsaksbuljong
2 tsk örtsalt
2 dl crème fraiche
2 msk finklippt gräslök
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innheåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innheåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer