Evas morotssallad med bacon

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Evas morotssallad med bacon

För att göra morotssalladen lite matigare så kan du tillsätta bacon. Blanda till salladen av morötter, baconet, purjolök, örtsalt, olivolja, cottage cheese och körsbärstomater. Servera morotssalladen och bacon tillsammans med en smörgås.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2006

Evas morotssallad med bacon

Ingredienser

1 portion
4 skivor bacon
3 stora morötter
1/2 sköljd purjolök
olivolja
örtsalt
svartpeppar
körsbärstomater
cottage cheese

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Elisabeths cottage cheeseröra
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Köttbullswraps
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kantareller med getost och cottage cheese
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cottage cheese med blodapelsin, druvor och sesamkakor
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Filodegssnittar med Västerbottensost
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga