Linguine med salsiccia och paprika

4
1
Linguine med salsiccia och paprika

Kvällens middag består av en linguinepasta med underbart smakrik salsiccia. Skrapa ur köttet från korven och stek tillsammans med paprika för att sedan tillsätta pastasås och persilja. Servera med den nykokta al dente pastan och toppa med fina haricot vertes och krispiga pumpakärnor.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2018

Linguine med salsiccia och paprika

Ingredienser

2 portioner
300 g
färsk salsicciakorv
1
gul paprika
1/2 msk
olja
420 g
pastasås ricotta & tomat
1/2
ask färsk persilja (à 20 g)
2
port pasta (gärna linguine)
1/2
förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
1/2 dl
pumpakärnor

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven.
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Karin

2020-10-28

Hade i majs och uteslöt haricotsverts och pumpakärnor. Men det var en super maträtt. Upptäckte att det finns salsicciafärs.

Näringsvärde per portion

Energi 3834 KJ / 918 kCal
Fett 44 g
Salt 6.69 g
Kolhydrater 74 g
Protein 50 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept