Linguine med salsiccia och paprika
Kvällens middag består av en linguinepasta med underbart smakrik salsiccia. Skrapa ur köttet från korven och stek tillsammans med paprika för att sedan tillsätta pastasås och persilja. Servera med den nykokta al dente pastan och toppa med fina haricot vertes och krispiga pumpakärnor.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2018
Ingredienser
2 portioner
300 g färsk salsicciakorv
1 gul paprika
1/2 msk olja
420 g pastasås ricotta & tomat
1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
2 port pasta (gärna linguine)
1/2 förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
1/2 dl pumpakärnor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3834 KJ / 918 kCal
Fett44 g
Salt6.69 g
Kolhydrater74 g
Protein50 g
Kommentar
Hade i majs och uteslöt haricotsverts och pumpakärnor. Men det var en super maträtt. Upptäckte att det finns salsicciafärs.
Karin
2020-10-28