Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Linguine med salsiccia och paprika

Kvällens middag består av en linguinepasta med underbart smakrik salsiccia. Skrapa ur köttet från korven och stek tillsammans med paprika för att sedan tillsätta pastasås och persilja. Servera med den nykokta al dente pastan och toppa med fina haricot vertes och krispiga pumpakärnor.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 23, 2018
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka upp vatten till pastan.
  2. Dela salsiccian och skrapa ur innehållet. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar.
  3. Stek salsiccian och paprikan i oljan i en stekpanna. Sänk värmen och tillsätt pastasåsen och låt sjuda några minuter. Hacka persiljan och strö över.
  4. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Ansa och koka bönorna med pastan när det återstår ca 3 minuter av koktiden.
  5. Servera pastan med salsicciasås och bönor. Toppa med pumpakärnor.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven.
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 300 g färsk salsicciakorv
  • 1 gul paprika
  • 1/2 msk olja
  • 420 g pastasås ricotta & tomat
  • 1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
  • 2 port pasta (gärna linguine)
  • 1/2 förp haricots verts (à 150 g)
  • 1/2 dl pumpakärnor
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3834 kJ / 918 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer