Lingonhjärta

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
1
Lingonhjärta

En ofattbart smaskig lingonkaka! Grädda kaksmeten cirka en kvart - allt som behövs för en mjuk och fantastiskt god efterrätt. Pudra lingonhjärtat med florsocker och garnera med lingon.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1999

Lingonhjärta

Ingredienser

4 portioner
1   stort ägg
1 dl  strösocker
1 1/2 dl  vetemjöl
1/2 tsk  bakpulver
1 tsk  vaniljsocker
1 1/4 dl  smält smör eller margarin
3 dl  lingon eller andra bär
florsocker

Gör så här

Tips

Ät med gott samvete - den är godast samma dag.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

En fantastisk kaka. Min och familjens favorit sedan många år tillbaka. Passar också bra med röda vinbär.

Kristina

2007-02-13

Testa liknande recept

Cheesecake i glas med pepparkaka och lingon
Betyg 4.4 av 5.
79 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lingonkaka med vaniljsmak
Betyg 3.9 av 5.
72 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Muffins med lingon, kokos och choklad
Betyg 3.3 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mandelkaka med lingon
Betyg 3.3 av 5.
161 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Saffransbakelse med lingongrädde
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mintiga mockarutor 
Betyg 3 av 5.
128 personer har röstat
Under 60 min att tillaga