Lingonbiskvier

Betyg 4.4 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Lingonbiskvier

En bisvki till kaffet är ju aldrig fel! Dessa oemotstådliga små biskvier får sin fina rosa färg av lingon. Mandelbotten och lingonsmörkräm doppade i mörk choklad, toppade med lingonpulver.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Lingonbiskvier

Ingredienser

ca 20 st
200 g grovt riven mandelmassa
1 äggvita
250 g frysta lingon
1/2 dl strösocker
200 g rumsvarmt smör
1 dl florsocker
1 krm vaniljpulver
200 g smält mörk choklad
lingonpulver (att strö över)

Gör så här

00:10:00
00:10:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Tror det är tredje året i rad jag nu gör de här väldigt goda biskvierna.

    Britt

  • Godaste biskvier jag ätit! De lite syrliga lingonen gör de så goda. Bra tips med svarta vinbär som alternativ. De här ska jag göra om!

    Lisa

  • Väldigt goda! Andra gången jag gjorde biskvier tog jag svarta vinbär istället för lingon, de blev också väldigt goda.

    Marianne

Näringsvärde per st

Energi856 KJ / 205 kCal
Fett15 g
Salt0.16 g
Kolhydrater16 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Chokladbiskvier
    Betyg 3.8 av 5.151 personer har röstat
    Receptet har 25 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Citronbiskvier
    Betyg 3.1 av 5.216 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Biskvier i långpanna
    Betyg 4.1 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Päron med lingon- och mandeltäcke
    Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kanelbiskvier
    Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad