Lingonbiskvier

En bisvki till kaffet är ju aldrig fel! Dessa oemotstådliga små biskvier får sin fina rosa färg av lingon. Mandelbotten och lingonsmörkräm doppade i mörk choklad, toppade med lingonpulver.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Gör så här
00:10:00
00:10:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi856 KJ / 205 kCal
Fett15 g
Salt0.16 g
Kolhydrater16 g
Protein2 g
Kommentarer
3 stTror det är tredje året i rad jag nu gör de här väldigt goda biskvierna.
Britt
Godaste biskvier jag ätit! De lite syrliga lingonen gör de så goda. Bra tips med svarta vinbär som alternativ. De här ska jag göra om!
Lisa
Väldigt goda! Andra gången jag gjorde biskvier tog jag svarta vinbär istället för lingon, de blev också väldigt goda.
Marianne