Limepickles

Kryddiga limepickles i en härlig lag av ättiksprit, socker, senapsfrö, kajennpeppar, fänkålsfrön, spiskummin och en tydlig beska. Limepickles är ett förträffligt tillbehör till den indiska maten.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009

Gör så här
00:30:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
2 stJag åt något som jag tror var picklad lime på en restaurang och tyckte det var sååå gott! Nu vill jag prova att göra det hemma. Så ser jag att Torsten tyckte det blev jättestarkt och att ni lovat kolla upp receptet. Det var 2022. Vad hände?
Ann
Hej Ann! Vi har nu lagat upp den och ändrat till 2 krm. Då blev den lagom kryddig och med en tydlig beska. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Hej Ica, Idag gjorde jag Lime Pickles, och följde exakt ert recept. Men, tyvärr blev det otroligt pepparstarkt, det gick helt enkelt inte att äta. Jag fick slänga bort alltihop! Jag brukar gilla stark mat, så jag tror inte att "felet" ligger hos mig. Fråga: Ska det verkligen vara två teskedar cayenne-peppar? Eller är det något tryckfel? med vänlig hälsning Torsten Gordh , Uppsala
Torsten
Hej Torsten! Så ska det ju inte vara förstås. Vi behöver testlaga detta igen och återkommer. Hälsningar Michelle
ICA-köket