Limepaj

Recept på syrlig och underbar limepaj. Du förbereder den någon dag innan servering av smör, digestivekex, kondenserad mjölk, ägg och lime. Dekorera med färska jordgubbar innan servering.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002

Gör så här
00:10:00
00:10:00
02:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
18 stLätt att göra! Väldigt sött och god. Dock så "stelnar" den inte så bra och faller isär. Så jag skulle inte rekomendera att ta ut den 2 timmar innan servering (så som det står i receptet) utan låta det vara i kylskåpet hela tiden fram till serveringen. För även då så är den lite lös. Bäst att baka i en form med avtagbar kant.
Petra
Detta var fantastiskt gott. Mycket bra efter en tyngre middag, typ köttgryta
Mimmi
Jag undrar också vad som ska förbereda 1-2 dagar i förväg. är det hela pajen eller blir botten mjuk om man har den i kylskåpet ett par dagar?
Victoria
Hej Victoria och alla andra! Vi ber om ursäkt för att det hade blivit lite tokigt i receptet. Pajen behöver inte förberedas i förväg och vi har uppdaterat receptet. Vi rekommenderar att servera pajen samma dag eller dagen efter du har bakat den. Om pajen står länge så kan den blir lite blöt och blaskig. Hälsningar Elina
ICA-köket