Lime- och jordgubbssorbet

Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Lime- och jordgubbssorbet

Läcker och fräsch sorbet av lime, jordgubbar, vit baksirap och isbitar. Servera gärna lime- och jordgubbssorbeten tillsammans med färsk mynta och en god fruktig likör.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2000

Lime- och jordgubbssorbet

Ingredienser

6 portioner
1 dl limejuice
2 dl vit baksirap
200 g färska eller frysta jordgubbar
24 isbitar

Gör så här

04:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • God och fräsch glass som vi mumsat mycket under sommaren. Hur länge står den sig i frysen?

    Sanna

    Hej Sanna! I en väl försluten förpackning håller den flera månader i frysen. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

  • Mycket frisk och god, dessutom lika smarrig med hallon!

    Åsa

Testa liknande recept

  • Gurka med granité och dillglass
    Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Grefve Pehrs äppelsorbet
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Snabb hallonsorbet med mynta
    Betyg 3.5 av 5.42 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Morotsgranité med citron
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Apelsin- och Camparisorbet
    Betyg 3.3 av 5.39 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Melon- och jordgubbssorbet
    Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad