Libapizza med parmaskinka och ruccola

Klassiska italienska smaker i denna libapizza med parmaskinka och ruccola, toppad med pinjenötter, är en oslagbar favorit. Med libabröd får du en krispig och tunn botten och en pizza på italienskt vis, dessutom är det enkelt. En riktig succé, med andra ord!

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
13 stEnkelt, gott och fräscht
Camilla
Använde Tareqs kallrörda pizzasås, gott och snabbt
Gert bo ingvar
Förvånande gott!
Marian
Jättegott o enkelt, ska ha det på mitt kalas
Camilla
Otroligt enkelt och gott!
Magnus
Mycket gott !
Ann-charlott
Det råder delade meningar om en pizza ska va tunn eller tjock i detta hushåll. jag anser mig vara allätare älskar pizza i alla former. Min pojkvän där emot föredrar nog ändå tunna framför tjocka mer än något. Vi gjorde även en Margarita på samma sätt vart otroligt goda båda två. Eftersom dom var så otroligt tunna så va de heller ingen match att få i sig varsin och man slapp matkoma i två dygn efteråt😅👍.
Fia
Så gott. 👍
Eva
Jag testade en med parmaskinka i ugnen och en efteråt. Ingen av dem blev någon hit. Jag har gjort betydligt bättre pizzor.
Johann
Otroligt gott och fräscht!!!
Isabella