Laxtartar i dubbelt bröd

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Laxtartar i dubbelt bröd

Delikat laxtartar i dubbelt bröd är en perfekt start på din fina middag. Rör ihop din röra av gravad lax, grov, smakrik senap, lök och mumsig hovmästarsås och lägg den mellan rostade brödskivor. Både vackert och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Laxtartar i dubbelt bröd

Ingredienser

10 st
200 g gravad lax
1/2 skalad och finhackad rödlök
2 msk finhackad gräslök
1 msk grov senap
1 msk hovmästarsås
salt
peppar
20 brödskivor
ev olja till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Funkar det att tillaga dagen innan?

    Annkristin

    Hej AnnKristin! Tyvärr kan vi ej rekommendera det, men hoppas det blir bra ändå. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

  • Enkelt och gott! hade lite för bråttom när jag handlade så det blev kallrökt lax istället för gravad! Smaksatte med lite citronpeppar och dill också.

    Margareta

  • Utomordenligt gott och lätt att göra.

    Anders

Testa liknande recept

  • Silltilltugg
    Betyg 2.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gravlaxsnitt med hovmästarklick
    Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crostini med avokado och rökt lax
    Betyg 3.3 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kanapé med smördeg och rökt lax
    Betyg 3.5 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad