Laxtartar i dubbelt bröd

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
3
Laxtartar i dubbelt bröd

Delikat laxtartar i dubbelt bröd är en perfekt start på din fina middag. Rör ihop din röra av gravad lax, grov, smakrik senap, lök och mumsig hovmästarsås och lägg den mellan rostade brödskivor. Både vackert och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Laxtartar i dubbelt bröd

Ingredienser

10 st
200 g gravad lax
1/2 skalad och finhackad rödlök
2 msk finhackad gräslök
1 msk grov senap
1 msk hovmästarsås
salt
peppar
20 brödskivor
ev olja till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Funkar det att tillaga dagen innan?

Annkristin

2021-06-21

Hej AnnKristin! Tyvärr kan vi ej rekommendera det, men hoppas det blir bra ändå. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2021-06-22

Enkelt och gott! hade lite för bråttom när jag handlade så det blev kallrökt lax istället för gravad! Smaksatte med lite citronpeppar och dill också.

Margareta

2012-01-25

Utomordenligt gott och lätt att göra.

Anders

2005-12-29

Testa liknande recept

Silltilltugg
Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gravlaxsnitt med hovmästarklick
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Crostini med avokado och rökt lax
Betyg 3.3 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxsnittar med gräslök- och pepparotssmetana
Betyg 3.4 av 5.
72 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt lax & avokado sandwich
Betyg 3 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snittar med gravad lax, citron och rostade solroskärnor
Betyg 3.2 av 5.
80 personer har röstat
Under 15 min att tillaga