Laxtartar i dubbelt bröd
Delikat laxtartar i dubbelt bröd är en perfekt start på din fina middag. Rör ihop din röra av gravad lax, grov, smakrik senap, lök och mumsig hovmästarsås och lägg den mellan rostade brödskivor. Både vackert och gott!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005
Ingredienser
10 st
200 g gravad lax
1/2 skalad och finhackad rödlök
2 msk finhackad gräslök
1 msk grov senap
1 msk hovmästarsås
salt
peppar
20 brödskivor
ev olja till stekning
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Funkar det att tillaga dagen innan?
Annkristin
2021-06-21Hej AnnKristin! Tyvärr kan vi ej rekommendera det, men hoppas det blir bra ändå. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2021-06-22Enkelt och gott! hade lite för bråttom när jag handlade så det blev kallrökt lax istället för gravad! Smaksatte med lite citronpeppar och dill också.
Margareta
2012-01-25Utomordenligt gott och lätt att göra.
Anders
2005-12-29