Rub till kött, fisk och fågel
![Rub till kött, fisk och fågel](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63297/cf_259/rub_till_kott__fisk_och_fagel.jpg)
En bra all around-rub till grillat kött, fågel och fisk. Gnid in kryddblandningen av peppar, paprika, salvia, vitlökspulver, chili och cayennepeppar i köttet ca fem minuter innan grillning. Ger gott om smak och klassisk grillkänsla.
![Rub till kött, fisk och fågel](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63297/cf_259/rub_till_kott__fisk_och_fagel.jpg)
Ingredienser
6 portioner
2 msk socker
1 1/2 msk flingsalt gärna wild garlic
1 msk svartpeppar
1 msk paprikapulver
1 tsk salvia
1 1/2 tsk vitlökspulver eller vitlökssalt
1 1/2 tsk lökpulver
1 1/2 tsk chilikrydda
1 krm kajennpeppar
För alla
Kryddblandningen är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer