Rub till kött, fisk och fågel

34
0
Rub till kött, fisk och fågel

En bra all around-rub till grillat kött, fågel och fisk. Gnid in kryddblandningen av peppar, paprika, salvia, vitlökspulver, chili och cayennepeppar i köttet ca fem minuter innan grillning. Ger gott om smak och klassisk grillkänsla.

Rub till kött, fisk och fågel

Ingredienser

6 portioner
2 msk socker
1 1/2 msk flingsalt gärna wild garlic
1 msk svartpeppar
1 msk paprikapulver
1 tsk salvia
1 1/2 tsk vitlökspulver eller vitlökssalt
1 1/2 tsk lökpulver
1 1/2 tsk chilikrydda
1 krm kajennpeppar

För alla

Kryddblandningen är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

34

Kommentarer