Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Rub till kött, fisk och fågel

En bra all around-rub till grillat kött, fågel och fisk. Gnid in kryddblandningen av peppar, paprika, salvia, vitlökspulver, chili och cayennepeppar i köttet ca fem minuter innan grillning. Ger gott om smak och klassisk grillkänsla.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda samman ingredienserna. Förvara i tättslutande burk eller plastpåse. Massera in kryddblandningen i köttet cirka fem minuter innan köttet ska grillas.

För alla

Kryddblandningen är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 2 msk socker
  • 1 1/2 msk flingsalt gärna wild garlic
  • 1 msk svartpeppar
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk salvia
  • 1 1/2 tsk vitlökspulver eller vitlökssalt
  • 1 1/2 tsk lökpulver
  • 1 1/2 tsk chilikrydda
  • 1 krm kajennpeppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?