Laxsnurror med ruccola, wasabi och sesam

Ett tjusigt recept på plockmat av lax, ruccola, wasabi och sesam. Du gör laxsnurror av ruccolablad, färskost, citron, wasabi, rökt lax och sesamfrön. Utmärkt att servera med andra snittar till fest, eller till förrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stKan man förbereda till och med frysningen några dagar i förväg och ta fram samma dag och göra klart?
Lena
Hej Lena! Ja, visst kan man men egentligen fryser man bara för att rullen ska gå att skära i fina skivor. Det som kan hända om du fryser att att rullen vätskar sig något. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Någon som gjort detta på färdigskivad kallrökt lax (vakumförpackad)?
Sophia
Hej Sophia! Det är den vi menar! Tokigt att det bara stod rökt lax, jag har uppdaterat detta nu! Tack för att du frågade så vi fick chans att förtydliga! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Enkelt och gott!
Kajsa