Laxschnitzel med rosépeppar och rosévinsås

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Laxschnitzel med rosépeppar och rosévinsås

Laxschnitzlarna ges mjuka och charmanta smaker från rosépeppar, gourmetsalt och rosévin. Pressad potatis, haricots verts och såsen gör varmrätten komplett!

Laxschnitzel med rosépeppar och rosévinsås

Ingredienser

4 portioner
4   laxschnitzlar (à ca 150 g)
1 msk  olja
1 msk  rosépeppar
1 tsk  gourmetsalt

Sås

1   liten gul lök
2 msk  smör eller margarin
1 dl  rosévin
2 dl  fiskbuljong (fond eller tärning + vatten)
1 tsk  farin
2 krm  salt
1/2 krm  kajennpeppar
1 msk  maizenaredning för ljusa såser
några droppar röd hushållsfärg

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mildlöksklyftor med Spenatpesto
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxchowder
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Patatas med chilimajonnäs
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad rosépepparlax
Betyg 4.3 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxpanna
Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingrub med anchochili
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga