Laxschnitzel med rosépeppar och rosévinsås

Betyg 1.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Laxschnitzel med rosépeppar och rosévinsås

Laxschnitzlarna ges mjuka och charmanta smaker från rosépeppar, gourmetsalt och rosévin. Pressad potatis, haricots verts och såsen gör varmrätten komplett!

Laxschnitzel med rosépeppar och rosévinsås

Ingredienser

4 portioner
4 laxschnitzlar (à ca 150 g)
1 msk olja
1 msk rosépeppar
1 tsk gourmetsalt

Sås

1 liten gul lök
2 msk smör eller margarin
1 dl rosévin
2 dl fiskbuljong (fond eller tärning + vatten)
1 tsk farin
2 krm salt
1/2 krm kajennpeppar
1 msk maizenaredning för ljusa såser
några droppar röd hushållsfärg

Gör så här

00:10:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Mildlöksklyftor med Spenatpesto
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Laxchowder
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakad rosépepparlax
Betyg 4.3 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Patatas med chilimajonnäs
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Laxspett med citron
Betyg 4.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kycklingrub med anchochili
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad