Laxschnitzel med rosépeppar och rosévinsås

Betyg 1.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Laxschnitzel med rosépeppar och rosévinsås

Laxschnitzlarna ges mjuka och charmanta smaker från rosépeppar, gourmetsalt och rosévin. Pressad potatis, haricots verts och såsen gör varmrätten komplett!

Laxschnitzel med rosépeppar och rosévinsås

Ingredienser

4 portioner
4 laxschnitzlar (à ca 150 g)
1 msk olja
1 msk rosépeppar
1 tsk gourmetsalt

Sås

1 liten gul lök
2 msk smör eller margarin
1 dl rosévin
2 dl fiskbuljong (fond eller tärning + vatten)
1 tsk farin
2 krm salt
1/2 krm kajennpeppar
1 msk maizenaredning för ljusa såser
några droppar röd hushållsfärg

Gör så här

00:10:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Rosé- och hallondrink
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sangria rosé
    Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Roséglögg
    Betyg 3.1 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sangria med rabarber
    Betyg 4.8 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Förrätt à la napoleonbakelse
    Betyg 3 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vitlöksfrästa räkor
    Betyg 2.5 av 5.91 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad