Laxröra med äpple och fänkål på surdegsknäcke
En underbar laxröra som passar lika bra på julbordet som på midsommarbuffén. Fintärnat äpple och fänkål rörs ihop med varmrökt lax och majonnäs. Servera på surdegsknäcke tillsammans med lite grönsallad. Superenkelt och supergott!
Ingredienser
8 portioner
1/2 äpple
50 g fänkål
200 g varmrökt lax utan skinn
100 g majonnäs
Till servering
8 skivor surdegsknäcke (gärna av råg)
salladsblad
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen (kan innehålla laktos och mjölkprotein). I övrigt fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Recept och bild i samarbete med Wasabröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer