Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

Ett matigt alternativ till ris à la malta där mandarin blandas med cottage cheese och serveras tillsammans med kokta rödbetor, rostad mandel och gourmetknäcke gjort på surdeg. Riktigt goda små munsbitar till jul!

Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

Ingredienser

8 portioner
1 mandarin
100 g cottage cheese
salt
200 g kokta rödbetor
70 g rostad sötmandel

Till servering

surdegsknäcke (gärna surdeg gourmet)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Laxröra med äpple och fänkål på surdegsknäcke
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Köttbullswraps
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kantareller med getost och cottage cheese
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön ärtröra med pepparrot
Betyg 2.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Cottage cheese med blodapelsin, druvor och sesamkakor
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga