Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

0
0
Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

Ett matigt alternativ till ris à la malta där mandarin blandas med cottage cheese och serveras tillsammans med kokta rödbetor, rostad mandel och gourmetknäcke gjort på surdeg. Riktigt goda små munsbitar till jul!

Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

Ingredienser

8 portioner
1 mandarin
100 g cottage cheese
salt
200 g kokta rödbetor
70 g rostad sötmandel

Till servering

surdegsknäcke (gärna surdeg gourmet)

För alla

Fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri cottage cheese.

Recept och bild i samarbete med Wasabröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer