Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

Ett matigt alternativ till ris à la malta där mandarin blandas med cottage cheese och serveras tillsammans med kokta rödbetor, rostad mandel och gourmetknäcke gjort på surdeg. Riktigt goda små munsbitar till jul!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Finriv det yttersta skalet från mandarinen. Skär bort resten av skalet och tärna mandarinen. Blanda mandarinkött och det rivna skalet med cottage cheese och smaka av med salt.
  2. Dela betorna i önskad storlek.
  3. Till servering: Bryt Surdeg Gourmetknäcke i mindre bitar och toppa med cottage cheeseröran, rödbeta och mandel.

För alla

Fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri cottage cheese.

Recept och bild i samarbete med Wasabröd.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 1 mandarin
  • 100 g cottage cheese
  • salt
  • 200 g kokta rödbetor
  • 70 g rostad sötmandel
Till servering
  • surdegsknäcke (gärna surdeg gourmet)
Lägg till i inköpslistan