Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

0
0
Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

Ett matigt alternativ till ris à la malta där mandarin blandas med cottage cheese och serveras tillsammans med kokta rödbetor, rostad mandel och gourmetknäcke gjort på surdeg. Riktigt goda små munsbitar till jul!

Skriv ut
Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

Ingredienser

8 portioner
1
mandarin
100 g
cottage cheese
-
salt
200 g
kokta rödbetor
70 g
rostad sötmandel

Till servering

surdegsknäcke (gärna surdeg gourmet)

För alla

Fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri cottage cheese.

Recept och bild i samarbete med Wasabröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept