Laxpasta med spenat och citron är en fräsch och krispig rätt med pasta, rökt lax, tomat, majs, spenat, rödlök, citron och grädde. Rätten är snabblagad och får en härlig konsistens med lena och goda smaker. En perfekt vardagsmiddag!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
44 2011
Glutenfri: använd glutenfri pasta.
Laktosfri: använd laktosfri grädde.
Mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Äggfri: kontrollera innehållet i pastan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lars
2020-10-07Gjorde den på färsk lax i tärningar som jag lät koka med lite på slutet.
Gisella
2013-07-18Kan tillägga att jag använde frysta laxbitar, tärnade dem i ganska stora bitar och lade ner dem råa i "grytan" så dem fick koka klart däri.
Gisella
2013-07-18Jättegott, fast med vanlig lax eftersom några i familjen inte gillar rökt lax. Det blev en riktig höjdare! Kan tänka mig att den rökta laxen tar över, som flera skrivit redan.