Laxpasta med pepparrotsost

Färskost smaksatt med pepparrot, citronskal och dill lägger grunden för en härlig pastarätt med proteinrika sojabönor och kallrökt lax. Bäst blir laxpastan med en tunnare pastasort, som linguine. Det är verkligen busenkelt, men ändå med guldkant.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2016

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2328 KJ / 558 kCal
Fett20 g
Salt4 g
Kolhydrater62 g
Protein29 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
9 stGod o enkel men behöver kompletteras med pepparrotsvisp.
Katarina
Pastan var supergod!!! Rekommenderar alla varmt att testa denna superrätt! Vi drack vitt vin till och det blev ju inte direkt sämre för det :)
Frida
Väldigt väldigt milda smaker trots mer citron och både timjan och dill. Hade varit gott med färsk pepparrot i såsen. Goda ingredienser men med ett smaklöst resultat.
Nina
Rätt in på favvolistan! * Dubblade mängden lax * Glutenfri linguine * La till frusna ärtor * Pepparotsvisp på laxen 😋😋😋😋
Per
Helt okej, men tyckte tyvärr att det blev ganska smaklöst. Pluspoäng för att det var enkelt och snabbt gjort. Hade nog kunnat bli godare med mer pepparrotsmak!
Sofia
Satte hälften av bönorna, räckte gott och väl. Hade nog blivit 4/5 om man hade rivit i extra pepparrot. Mycket enkel och god rätt som går snabbt att göra!
Bettina
Läcker maträtt och enkel. Jag har i mer pepparrot men det är ju en smaksak.
Alex
Ljuvlig! Parmesan förgyllde rätten ytterligare
Jeanette
God och enkel rätt! Nästa gång kommer jag riva i extra pepparrot. Lite riven parmesan skulle säkert göra susen också!
Mia