Laxpaket Château de Berne

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Laxpaket Château de Berne

Magnifik och elegant förrätt - laxpaket Chateau de Berne. Superb rökt lax med läcker selleriremoulade. Garnera laxpaketen med finskuren, härlig fänkål, kapris och syrlig citron.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2001

Laxpaket Château de Berne

Ingredienser

4 portioner
4 stora skivor rökt lax eller dubbelt så många små skivor (4 skivor motsvarar ca 200 g)
2 dl finrivna morötter

Selleriremoulade

1 dl crème fraiche
ca 2 msk majonnäs
1 tsk dijonsenap
1 vitlöksklyfta
svartpeppar
ev lite salt
2 dl finriven rotselleri (2 dl motsvarar ca 150 g)

Garnering

blandad sallad
finskuren fänkål
stor kapris
olivolja
pressad citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hemmagjord remouladsås
Betyg 3.4 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Cajun tartar sauce
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Färsfylld zucchini
Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Remouladsås
Betyg 3.5 av 5.224 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Krämig rotselleri- och endivesallad med ägg
Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lax i grönsakssås
Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad