Laxpaket Château de Berne

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Laxpaket Château de Berne

Magnifik och elegant förrätt - laxpaket Chateau de Berne. Superb rökt lax med läcker selleriremoulade. Garnera laxpaketen med finskuren, härlig fänkål, kapris och syrlig citron.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2001

Laxpaket Château de Berne

Ingredienser

4 portioner
4   stora skivor rökt lax eller dubbelt så många små skivor (4 skivor motsvarar ca 200 g)
2 dl  finrivna morötter

Selleriremoulade

1 dl  crème fraiche
ca 2 msk  majonnäs
1 tsk  dijonsenap
1   vitlöksklyfta
svartpeppar
ev lite salt
2 dl  finriven rotselleri (2 dl motsvarar ca 150 g)

Garnering

blandad sallad
finskuren fänkål
stor kapris
olivolja
pressad citron

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hemmagjord remouladsås
Betyg 3.3 av 5.
44 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Cajun tartar sauce
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färsfylld zucchini
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Remouladesås
Betyg 3.5 av 5.
222 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Krämig rotselleri- och endivesallad med ägg
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxfilé med varm remouladsås
Betyg 3 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga