Färsfylld zucchini
Här är ett smarrigt recept på en färsfylld zucchini. Du gör det på blandfärs, rotselleri, kapris, ägg och kryddor som du fyller zucchinin med, strör över ost och tillagar i ugn. God, fräsch och nyttig rätt som passar lika bra till lunch som middag!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 1998
Ingredienser
4 portioner
2 zucchini
500 g blandfärs
1 ägg
ca 200 g riven rotselleri
2 msk kapris
1 krossad vitlöksklyfta
1 tsk curry
1 tsk salt
3 dl riven ost
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bryn lök och vitlök och lägg i färsen och bryn lätt. Tillsätt curry. Blanda därefter i resten.
Stefan
2024-10-13Det behövs mycket mera kryddor till detta, då blir det gott. Körde med HP-sås som tillbehör. Blir vattnigt i formen. Men kan tänka mig att laga det igen o ge det en ny chans.
Eva
2024-07-23Hade ingen rotselleri - kanske därför det blev en god rätt iaf! ständigt återkommande hos oss ;-))
Birgitta
2016-09-24