Laxmousse med vingelé

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Laxmousse med vingelé

Om du är sugen på något lyxigt och lite mer exklusivt så testa att laga till en laxmousse med vingelé. Du kan bland annat servera laxmoussen vid lite festligare tillfällen som förrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1997

Laxmousse med vingelé

Ingredienser

4 portioner
175 g rensad, kokt lax
ca 200 g rökt lax
2 dl vispgrädde
salt
peppar
lite pressad citron
1 knippa dill
2 gelatinblad

Vingelé

2 dl torrt vitt vin
1/2 tsk salt
2 gelatinblad

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 4 port.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gravad lax
Betyg 4.1 av 5.
133 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Limegravad lax
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gravad lax med räktopping
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varmrökt lax med örtagårdssås
Betyg 2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax- och kräfttartar på toast
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräfttimbal i gelé med ruccolasås
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga