Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Laxkotlett med gurksallad

Utsökt fiskrätt i all sin enkelhet. Laxkotlett med gurksallad smakar delikat trots att det är få ingredienser. Du serverar fisken med kokt potatis och gurksallad.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala gurkan "randig". Skär gurkan i skivor och blanda dem med smörgåsgurka i skivor och skuren dill. 
  2. Stek laxkotletterna i lite olja ca 3 minuter på varje sida. Servera laxkotletterna med kokt potatis och gurksallad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 färsk gurka
  • 1 dl smörgåsgurka i skivor
  • 1 dl skuren dill
  • 4 laxkotletter
  • olja till stekning
  • kokt potatis
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 750 kJ / 180 kCal
Fett: 12 g
Läs mer om näringsvärden